Workshop ‘ontwerp je droomtuin’

Ben je toe aan een nieuw tuinontwerp, en vind je het leuk om daar zelf mee aan de slag te gaan. Als je je aan een aantal basisvoorwaarden houdt, kun je zelf je eigen droomtuin ontwerpen.

Tijdens de workshop ‘Ontwerp je droomtuin’ vertel ik je alles over die basisvoorwaarden, en ga je er daarna zelf mee aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je een ontwerp, waarmee je een tuin kan maken waarin je je prettig voelt, en die je niet meer tijd kost dan je eraan wilt besteden.
DHZ tuinontwerp dus: Een gewoon lapje grond wordt een droomtuin.

In de workshop werk ik met kleine groepen van minimaal 4, maximaal 8 personen.  Een workshop duurt 2 1/2 uur. Na afloop van de workshop kan je het tuinontwerp dat je gemaakt heb aan mij toezenden, waarbij ik suggesties doe, waardoor het ontwerp nog beter kan worden.

Prijs per deelnemer: € 45 per persoon.

Mocht je na de workshop besluiten dat je het ontwerp helemaal aan mij uit wilt besteden, dan krijg je € 45 korting op het tuinontwerp.

De volgende workshops zijn op woensdag 21 maart (Palmentuin, Rotterdam Zuid) en op: zaterdag 7 april 2018 (Heemraadsingel, Rotterdam centrum) bij de Rotterdamse Volksuniversiteit

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen of te bellen met 06 83224805.

Een groepsworkshop (met bijvoorbeeld vriend(inn)en, familie of collega’s) behoort ook tot de mogelijkheden. Neem daarvoor contact met mij op.

Een gedachte over “Workshop ‘ontwerp je droomtuin’”

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s