Over buitenskamers tuinontwerpen

Sommige mensen willen een buitenkamer. Ik ben liever buitenskamers. En zo is de naam van mijn tuinontwerpbureau ontstaan. Met de eigenwijze tussen-s, omdat naast tuinen taal mijn passie is. Mijn naam is Ada de Vette.

Al in mijn ouderlijk huis was ik vaak in de tuin te vinden. Zonder plan, maar met goede intenties maakte ik daar mijn droomtuin. Toen ik –  nu alweer dertien jaar geleden – mijn eerste eigen tuin had ben ik het serieuzer aan gaan pakken. Ik heb een opleiding ‘tuinarchitectuur’ gevolgd en ik blijf me ontwikkelen door te lezen, lezingen te bezoeken (bijvoorbeeld die georganiseerd door Groei&Bloei, waar ik bestuurslid ben van de afdeling Waterweg Noord) en natuurlijk tuinen te bezoeken.
De achtertuin achter mijn huis is inmiddels te klein geworden om mijn tuinpassie in te botvieren. Daarom heb ik ook een volkstuin op het volkstuincomplex Thurlede in Schiedam.

Ik help tuinbezitters graag bij de inrichting van hun tuin, door een tuinontwerp te maken dat past bij het leven dat ze leiden. Hierdoor kunnen ze meer plezier aan hun tuin beleven. Dus een onderhoudsarme tuin voor wie geen zin of tijd heeft om te tuinieren, een tuin die tegen een stootje kan  voor het gezin met kleine kinderen, een moestuin voor de liefhebber van aparte groenten; voor iedere wens een tuin.

De ligging en stijl van de woning, de smaak van de bewoners, de omgeving, de stand van de zon, de bodemgesteldheid en de vorm van de tuin bepalen ook de uiteindelijke sfeer en inrichting van de tuin.

Met al deze elementen houd ik rekening bij het ontwerpen van een tuin. Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kan u helpen aan een tuinontwerp op maat.

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s